Zlatan Ibrahimovic

untitled

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic tog revansch på straffmissen i franska cupen.

Sen svarade han på Juventus flört – med ömsesidiga komplimanger.

– Juve är en fantastisk klubb med ett grymt projekt på gång, säger Zlatan Ibrahimovic efter 3–0 mot Nice.

Från grälsjuk till kelsjuk Civellis puss fick Zlatan att reagera kraftigt. Först knuffade han bort honom – sen fick han gult kort. Zlatan svarade med ett garv. Foto  från grälsjuk till kelsjuk Civellis puss fick Zlatan att reagera kraftigt. Först knuffade han bort honom – sen fick han gult kort. Zlatan svarade med ett garv. Foto

Paris Saint-Germain tog ett stort steg närmre ligaguldet när man slog Nice med klara 3–0 på hemmaplan i går. Efter att Jérémy Ménez givit hemmalaget ledningen efter tio minuter utökade Zlatan Ibrahimovic på straff i mitten av andra halvlek.

Ibrahimovic slog en hård boll i Nice-målvakten David Ospinas högra hörn och tog därmed revansch på straffmissen mot Evian i onsdags, som kom att kosta PSG avancemang i franska cupen.

Allt närmare titeln

Clément Chantôme slog fast slutresultatet till 3–0 strax före full tid och med nio poängs ledning kan PSG säkra ligatiteln redan om två veckor när man möter Valenciennes på hemmaplan.

– Vi är nästan framme, men det saknas en liten bit fortfarande. Det känns fantastiskt efter allt jobb man lägger ner, alla uppoffringar. Det är därför jag är här, för att vinna troféer, säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen, som förstår supportrarnas besvikelse efter plattmatchen i franska cupen senast.

– Alla titlar är viktiga. Jag tror att jag pratar för att alla i laget när jag säger att vi vill vinna allt. Det är vår mentalitet. Vi har spelat många matcher i år, vissa spelare är inte vana vid det, men det är ingen ursäkt. Jag har ingen bra ursäkt och ingen dålig heller, säger Zlatan som hade desto mer att säga om Juventus påstådda intresse för honom inför sommarens transfermarknad.

”Ett grymt projekt på gång”

– Jag har kontrakt med PSG. Om det är sant att Juve är intresserade är det en ära, det är en fantastisk klubb som jag redan representerat. De har ett bra lag och ett grymt projekt på gång, men jag tillhör Paris. Vi har fortfarande fem matcher kvar att spela och förhoppningsvis blir vi mästare och sen ska jag ta en lång semester för jag behöver det, säger Ibrahimovic.

”Saker kan förändras”

I helgen sa agenten Mino Raiola till tidningen Le Parisien att utgångspunkten är att Zlatan Ibrahimovic blir kvar i Paris, men att saker och ting kan förändras om ”PSG:s satsning förändras eller om de till exempel byter tränare”.

Juventus sportchef Giuseppe Marotta sa själv i helgen att klubben inte är beredda att erbjuda spelare kontrakt med löner så höga som den Zlatan Ibrahimovic har i PSG.

Källa: Aftonbladet

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.